Skip to main content

Om opholdet

Vi tager udgangspunkt i den enkelte hund

Bestil Plads/Log in

Før der bestilles plads, tjek venligst for udsolgte perioder.
*Hvis der er udsolgt i den tilhørende weekend til den ønskede bestilling på minimum 5 dage. Ring eller SMS på 51518460

Hundepensionen

På Terslev hundepension tager vi udgangspunkt i den enkelte hund og derfor har vi også delt vores pension op i afdelinger. Hundene er opdelt efter størrelse hvor der tages forbehold for den enkelte hunds alder, sind og temperament.

Vi har 22 bokse der hver har egen løbegård, vi styre dog efter vind og vejr om der skal være åbent for lugerne. Rundt om vores pension har vi 7 mindre græs gårde, som vi bruger om morgen og i løbet af dagen. I den kolde tid ( ca. okt-maj) er husene opvarmet til ca. 21 grader. Vores køkkener  i afdelingerne har køl-/ fryseskab, samt mikroovn.

I boksen vil der være seng, mad -/vandskål.  Ønsker du at medbringe din hunds egne ting, er du velkommen til det.

Din hund kommer ud fire gange om dagen, hvoraf minimum to af turene vil foregår på vores store indhegnede områder, sammen med os. Her vil man få sine gå ture og læse dagens avis. Der vil være mulighed for at komme ud og lege med andre hunde, hvis tilladelse er givet. Eller mulighed for at træne/hygge på vores aktiverings bane.

Paw og Alfred skal en tur på marken

Vigtig inden ankomst

 • Vaccinationsattest skal uploades under hundens profil, sendes som billede på SMS til 5151 8460 (vigtigt at der tages billede af hele siden. Er der flere hunde skal navn fremgå ved hvert billede)  eller medbringes og vises ved ankomsten.
 • DHP eller DHPPI er et lovkrav, gælder i 3 år.
 • PI eller BBPI kennelhoste vaccinen, gælder 1 år, er ikke et lovkrav, men vi ønsker din hund har fået den.
 • Chips nr. skal skrives ind, eller medbringes ved ankomst. Dette er et lovkrav for at være i pensionen.
 • Din hund skal være loppefri ved ankomst. Er din hund i løbene behandlingerne forsætter man bare med det. Hvis ikke, skal den gives 7 dage før ankomst for at virke.
 • Opdager vi lopper på din hund under opholdet, vil du modtage en mail med en vedhæftet regning på kr. 1000 for dækning af behandling samt rengøring. Beløbet skal betales ved afhentning.

Ved ankomst og afhentning mødes vi i butikken

Ankomst

Ved ankomsten skal du lad din hund blive i bilen. Du vil blive modtaget i butikken, hvor vi gennemgår din bestilling som du har lavet og her vil vi spørge mere ind til din hund.

Vigtigt for os at vide.

 • Adfærd/sind over for fremmed hunde ?
 • Er der ting man er bange/nervøs for ?
 • Torden/ fyrværkeri ?
 • Kan den ikke lide fremmede ?
 • Allergi ?
 • Tildens til dårlig mave ?
 • Har den nogle skavanker – øjne der løber, knuder eller gigt ? Det er så kedeligt at få en dyrlægeregning, på noget der altid har været der
 • LØBETID (vi vil meget gerne vide det før ankomst)

Jo mere vi ved, jo bedre kan vi tage vare på din hund.

Vaccinationsattest skal uploades på din profil inden ankomst, eller sendes på sms til 5151 8460 (husk at tage billede af hele siden) Vaccinationsattest kan også medbringes ved ankomst.

Har man valgt at medbringe mad, senge, tæpper, legetøj osv.  til sin hund modtager vi det her.

Betaling sker før ophold og kan gøres over bank reg 5069 konto 1194265 eller kontant ved ankomst.

Når alt det praktiske er ordnet, går vi sammen ud og henter din hund i bilen og så er det tid til at sige på gensyn, for nu starter ferien for din hund. Masser af dufte møder den på sin vej ind i pensionen, Din hund starter dog lige med at komme over i en af vores mindre motions- /legegårde, hvor den får lov til at snuse og tisse af, alt imens sørger vi for, at gøre værelset klar med de ting I har taget med. Det vil sige at din hund forlader dig og ikke omvendt. Ikke noget med store afskedsscene. For det meste vil den ikke engang have tid til dig.
Din hund skal være i snor ved ankomsten, da ikke alle hunde kan lide hinanden.,

Med tilladelse fra ejer, vil man have mulighed for at lege med de andre gæster. Jolly og Mille ude og lege

Afhentning

Når du kommer for at hente din hund mødes vi i butikken og får en snak om hvordan det er gået, hvordan din hund har spist og opført sig. Skulle der have været noget, vil vi få en snak om det og om der er noget vi skal/kan gøre anderledes næste gang. For os handler det om, at din hund er tryg og glad for at være på ferie her hos os.

Når vi har snakket vil personalet gå over og hente din hund og du vil så modtage din hund ude ved porten. Skulle du ønske at se hvor din hund har boet, vil der altid være mulighed for det. Vi oplever dog at det giver unødigt uro for de andre gæster vi passer, når fremmede mennesker kommer med ind. Dette skal du have med i dine overvejelser, når du beder om den mulighed. Der er altid mulighed for at få en fremvisning inden feriens start, husk blot at bestille i god tid, da der er rift om tiderne for fremvisning. Ledige tider for fremvisning kan ses på forsiden.

Når din hund har været på ferie her, har den fået en masse oplevelser og den har brugt alle sine sanser. Så det er helt normalt, at den vil være ekstra træt og har brug for at sove efter hjemkomsten. Udover at være træt, skal der ikke være noget at mærke på din hund. Skulle det vise sig at være anderledes og det er noget vi ikke har snakket om ved afhentningen. Er du meget velkommen til at kontakte os på 51518460.

Ipa på vores aktiverings bane

Hvad må der medbringes?

Du må generelt tag alt med til sin hund. Seng, tæpper, måtte til gulv, legetøj, godbidder og tyggeben. For nogle hunde giver det tryghed at have ting og dufte med hjemmefra.  Og vi syntes det er hyggeligt 🙂

Hvis ikke der medbringes noget, får den naturligvis tilbudt vores.

Medbragte ting er på eget ansvar. Og HUSK at få det hele med hjem. Glemte ting gemmes i 14 dage og kan hentes i vores åbningstid efter forudgående aftale. Dog er der mulighed for at man kontakter os og vi gemmer det til næste ophold.

Vi har håndklæder til at tørre din hund med, så det skal du ikke medbringe. Men hvis din hund er vant til en tørredragt, anbefaler vi, at du medbringer den. eks SICCARO tørredragt, andre og billigere udgaver kan også sagtens bruges. https://siccaro.dk/?gclid=EAIaIQobChMI8v-34taB-QIVi7h3Ch3CfQ3NEAAYASAAEgI5ffD_BwE . Det er bare vigtigt at din hund bruger den derhjemme, så den er vant til at have den på, for så risikere vi ikke din hund ødelægger den her hos os. Tørredragten er en stor hjælp, da det tager lang tid at tørre så mange hunde i den våde periode.

Vand/madskåle vil vi helst ikke have I medbringer, da det løbende bliver rengjort og vi derved kan komme til at forbytte det. Hvis din hund er sart, så medbring det og vi får en snak.

Der bliver sagt godnat til hunde basserne

Foder

Der fodres to gange dagligt, morgen og eftermiddag. 2 portioner er bedre end 1 stor, da vi er en aktiv pension.

Hvis din hund kan vente, vil vi gerne give den mad når den kommer, da det vil være den første positive oplevelse den får på sit værelse, specielt hvis man er madglad. Den vil også få mad inden den tager hjem på afrejse dagen, hvis andet ikke er aftalt.

Vi vil rigtig gerne have at foderet bliver delt op i 2 portioner pr. dag. Har du flere hunde eller skal den være her over længere tid, må du gerne tage en større mængde foder med, samt en kop der passer til den mængde foder den enkelte hund skal have (vi står ikke og vejer fodret, op pr gang.) Hermed er vi sikre på, at din hund får den mængde foder den plejer at få derhjemme.

Vi anbefaler du selv medbringer foder, især hvis din hund er kræsen, har sart mave, har allergi, er hvalp, hvis den kun skal være her i kort tid, eller at du bare ikke ønsker foderskifte. En dårlig mave, er en dårlig start på en god ferie. Hvis du ønsker din hund skal have vores foder, så bruger vi EUKANUBA .

Hvis din hund er vant til at få noget i sin mad, skal du selv medbringe dette. Det kan være dåsemad, leverpostej eller små poser fra aftensmaden, vi fryser det ned, tør det op og blander det i maden på dagen. For os at det vigtigt at det er, som derhjemme eller bedre når man er på ferie, så længe man kan tåle det.

Barf foder giver vi gerne, vi har køl og frysekapacitet. Olie, pulver osv. giver vi også.

Godbidder har vi, men man må gerne tage sine egne med, samt tyggeben og ligne. Vi har et udvalg i vores butik som kan købes ved ankomst.

Hvis din hund har allergi, så husk foder og tag egne godbidder med. Da vi bruger dem som positiv forstærkning når vi arbejder med din hund, og når vi sige godnat når man skal sove om aften.

Maggi får mad i aktiverings bold

Medicin/Sygdom

Vi giver medicin i pilleform, samt dråber, men IKKE som indsprøjtning. HUSK noget til at putte pillerne i og medbring ALTID ekstra piller. Vi anbefaler at pillerne bliver dosseret i pilleæsker med navn på.

Det er en god ide at tale med jeres egen dyrlæge om evt. depotmedicin, f.eks hvis din hund ikke er vant til at få piller eller hvis den ikke er så glad for nye mennesker, som vi jo er ved første ferie. Dermed kan vi sikre den korrekte mængde medicin, da det er en selvfølge at opholdet skal være godt og hyggeligt.

Er din hund blevet syg inden ankomst og skal have medicin i en periode, er det VIGTIGT at kontakte os inden opholdet 51518460. For det vil være rigtig ærgerligt at blive sendt hjem igen, hvis det er noget vi ikke kan varetage.

Bliver din hund syg under opholdet, vil vi selvfølgelig tage til dyrlægen. Dyrlægeregning vil blive tilsendt til dig.
Vi modtager ikke din hund, hvis den skal holdes i ro eller skal føres i snor pga. en nylige operation eller andet.

Skulle det ske at din hund under sit ophold bliver syg eller kommer til skade og det kræver dyrlægebehandling, vil vi tage afsted med det samme og give den nødvendige behandling som dyrlægen har instrueret os i. Skønner vi i samråd med dyrlægen, at sygdommen er noget vi kan tage varer på, så kontakter vi dig ikke, men vil oplyse om hændelsen og behandlingen når I ankommer for at hente.

Hvis skaden/sygdom viser sig at det er noget vi ikke kan håndtere, vil du blive kontaktet og det er dit ansvar at finde en løsning så din hund kan komme hjem.

Hvis vi er i tvivl om det er noget din hund har fejlet før, men som vi ikke er blevet oplyst om, vil I blive kontakte. Der er ingen grund til en dyrlægeregning hvis ikke det er nødvendigt.

Ønsker du at blive kontaktet inden vi tager afsted til dyrlægen, er det dit ansvar at gøre opmærksom på dette ved feriens start, så vi kan lave et notat herom og HUSK det er dit ansvar at sørge for at vi kan kontakte dig på tlf, så vi sammen kan finde en løsning.

Det er VIGTIGT at dine oplysninger er korrekte og opdateret i vores system, både mail, tlf nr og evt på kontaktperson der skal træde til.

Vi bruger Ølby dyrehospital, med mindre de henviser til andet dyrehospital udenfor deres åbningstider (aften og weekend) https://www.anicura.dk/koege-dyrehospital/?gclid=EAIaIQobChMIheqErd-B-QIViON3Ch0dIA8kEAAYASAAEgK1XvD_BwE,

I dagtimerne bruger vi Haslev dyreklinik https://haslevdyreklinik.dk/eller Dyrelægen på lander Camilla https://dypl.dk/.

Ønsker du at der skal benyttes anden dyrlæge, skal du selv få din hund hentet og kørt til dyrlægen.

Vi passer rigtig mange søde basser hele året og heldigvis er det MEGET sjældent at vi skal til dyrlægen, men hvis behandling af skaden/sygdom er nødvendigt tager vi heller afsted en gang for meget end en gang for lidt.

HUSK vi er rigtig gode til at passe jeres hundebasser, når de er på ferie hos os og at vi IKKE er dyrlægen, så vi lader dyrlægen stille diagnosen og vi behandler efter instruktioner fra dyrlægen.

Da dyrlægeregninger kan være temmelige dyre opfordre vi jer til at tegne en forsikring, der dækker hvis din hund skulle blive syg og husk gerne at meddele det til os.

Beløb for medicin som vi har lagt ud for, skal overføres til jyske bank reg 5069 konto 1194265 eller ved aftale betales kontant ved afhentning.

Regningen fra dyrlægen vil blive jer tilsendt på mail efterfølgende.

Vi giver gerne medicin. Her får Nemo sin astmamedicin